Start din rejse som vikar

Drømmer du om fleksibilitet og selvbestemmelse i dit arbejdsliv? Ønsker du at styre, hvor meget du arbejder, og hvornår du arbejder? Hvis ja, så byder Vikar Netværket dig velkommen i vores store netværk af vikarer.

Hos Vikar Netværket værdsætter vi dit bidrag og din erfaring inden for pædagogiske og sundhedsfaglige områder. Vi tilbyder en unik platform, hvor du kan udnytte din faglighed til at gøre en forskel i menneskers liv, mens du samtidig udforsker forskellige arbejdsmiljøer og udvikler din karriere på dine egne præmisser.

Vores primære fokus ligger på at rekruttere kompetente fagpersoner inden for følgende områder:
Pædagoger
Social- og sundhedsassistenter
Social- og sundhedshjælpere
Sygeplejersker
Socialrådgivere
Handicaphjælpere med erhvervserfaring
Pædagogstuderende med erhvervserfaring
Omsorgsmedhjælpere med erhvervserfaring


Føler du, at Vikar Netværkets vision og værdier taler til dig? Er du klar til at opleve arbejdslivets fleksibilitet med os? Tøv ikke med at skrive dig op allerede i dag. Vi ser frem til at udforske de spændende muligheder sammen med dig og byde dig velkommen til et samarbejde, der gør en forskel.


Uddannelse/Erfaring

Kompetencer (Sæt kryds)

(ikke obligatorisk felt)
(ikke obligatorisk felt)
(ikke obligatorisk felt)

Afrunding

Når din ansøgning lander hos os, sætter vi processen i gang.

Opfylder du vores krav for uddannelse og erfaring, tager en af vores konsulenter hurtigt kontakt til dig for en personlig samtale.

I samtalen dykker vi ned i dine erfaringer og kompetencer. Det er også din chance for at høre mere om livet som vikar i Vikar Netværket. Sammen skaber vi et klart billede af, hvad vi kan tilbyde hinanden, og hvordan et fremtidigt samarbejde kunne se ud.

Efter vores samtale indsamler vi et par yderligere oplysninger fra dig. Vi går også videre med at indhente de nødvendige børne- og straffeattester. Så snart disse er godkendte, bliver du officielt en del af vores team og oprettet i vores vikar bookingsystem, klar til at tage fat på nye udfordringer som aktiv vikar hos Vikar Netværket.